+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Ubytovna U Kašny Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 49 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Ubytování je v centru města.

  • Ubytovna je ,,spíchnuta horkou jehlou", tzn. sádrokarton, vše se rozléhá je slyšet spolubydlící, každé slovo, velmi hlučné. Jedni vstávali v 5 ráno, vzbudilo nás to. Večer si někdo vařil, bylo to cítit všude. Na pokoji bylo zima, neútulno. Povlečení krepové, silonové. Nedoporučuji.

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 26.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
45 %
  • pokoj byl čistý

  • V ubytovně mě rušil hlasitý hovor sousedních návštěvníků hluboko v noci, dále mi vadil pach z jídelny, který se nesl po celém patře, ve sprchách chyběl odkládací prostor na věci kromě malých háčků, už bych se tam znova nevrátila

Personál
0
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Blízkosti náměstí.

  • Prach který asi nějakou dobu je! Wc 1 pro. 9-10 pokojů je málo! Jde slyšet do druhého pokoje .

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Ubytovna U Kašny odpověděl na tuto recenzi.
Už jste u nás byl ubytovaný asi po osmé a nikdy nebyl žádný náznak na čistotu nebo hluk. Až když jsem Vás odpoledne po odjezdu vyzval aby jste si odnesl tašky z pokoje a vrátil klíče, tak jste na druhý den napsal takovou recenzi. Mimochodem vaše tašky jsou pořád u nás na ubytovně. Taky po vás zůstaly na pokoji plné i prázdné lahve od tvrdého alkoholu. Po takovém množství se vůbec divím, že jste viděl prach, nebo Vás dokonce v noci budil nějaký hluk. S pozdravem Kamil Basovník

Emília Polláková

skupina přátel, 13.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Pomer kvalita cena V poriadku, vhodne dobudovať krytú úschovu na bicykle.

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Ubytovna U Kašny odpověděl na tuto recenzi.
Krytou úschovnu kol máme v budově ve sklepních prostorách. Prostor asi pro 30 kol. Ubytovna U Kašny

Dana

dospělý pár, 31.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
1
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 26.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

skupina přátel, 9.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Cena, obsluha, umístění ubytovny.

  • Na pokoji chyběly ručníky.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Ubytovna U Kašny odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

ručníky máme k dispozici na vyžádání na recepci za poplatek 20,-Kč.

Martina Basovníková

Ubytovna U Kašny
Šromova 146
Uh. Hradiště
tel.: 732 627 006

Anonym

jednotlivec, 29.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Libuše

dospělý pár, 27.4.2016

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Nefungující televizor.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

jednotlivec, 1.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Za příznivé peníze velice solidní komfort.

  • Dvě toalety (muži/ ženy) na celou ubytovnu, ale dá se bez problému přežít.

Personál
9
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
Ubytovna U Kašny odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

další toalety pro hosty ubytovny jsou v horním patře.

Martina Basovníková

Ubytovna U Kašny
Šromova 146
Uh. Hradiště
tel.: 732 627 006

Martina Marečková

skupina přátel, 7.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ubytování ˇbylo čisto na pokoji i sociálním zařízení,vstřícnost ze strany pana majitele byla nadstandartní,personál skvělý.Ubytování vhodné pro nenáročné lidičky,kteří potřebují přespat a mají spoustu jiných aktivit.

  • no pár drobností by se mohlo trošičku zlepšit,postrádala jsem papírové ručníky v zásobnících na WC,i v kuchyňce by byly potřeba.Na pokojích by mohly být aspoň malé zrcadla.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pan

skupina přátel, 14.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav Čenkovič

jednotlivec, 20.11.2016

Štětí Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %
  • Ubytovna splňuje všechny podmínky dané hygienickými předpisy pro tuto kategorii. Všude čisto, vybavení kuchyňky, koupelny, místnost s TV - vše je OK * před důchodem jsem pracoval 13 let jako vedoucí ubytovacích služeb Papíren ve ŠTĚTÍ Jaroslav Čenkovič

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Fojtíková Jana

jednotlivec, 4.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Cením si především vstřícnosti a ochoty správce objektu i čistoty v celém zařízení. To je pro mě hlavní, nepotřebuji žádný zvláštní komfort. Byla jsem velmi spokojená a těším se, že si pobyt v ubytovně U Kašny ještě někdy zopakuji.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Petr Bakovský

rodina se staršími dětmi, 9.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zuzana

rodina s malými dětmi, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Poloha, cena, pokoj

  • Jen 2 toalety pro všechny

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 6.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Zažila jsem milé přijetí,pohodlné ubytování a vše co k cestování potřebuji.Vše dobré přeje Hladková

  • nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vážení, nějak se mi příčí známkovat.Aby bylo spravedlivé, musela bych porovnat s ostatními zařízeními stejné kategorie, a ta neznám. S personálem moc nepřišla do kontaktu /brzy odcházela, pozdě se vracela/-poskytovatelé ubytování přátelští a vstřícní, paní na úklid milé. Služby a komfort-naprosto postačující, v dané cenové relaci až nadstandardní /2 místnosti s televizí, kávo- a čokoládo- var, kuchyňský koutek/, turistiské informace, mapy... Čistota-jsem trochu maniak, tak bych více vycídila umyvadlové zátky a spáry sprchových koutů.Možná smetáček i lopatku na pokoj. Ale to spíš návrh, ne kritika, denně jsem registrovala úklidové práce. Celkově jsem byla z ubytování nadšena a těším se, že se sem znovu vrátím. Skvělý poměr kvalita/cena.Fantastická poloha hotelu-takřka na hlavním náměstí!

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Ničová

skupina přátel, 2.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Ubytování bylo pěkné, čisté, cena celkem odpovídala kvalitě, i když za tuto cenu jsme už měli i ubytování s příslušenstvím na pokoji (cena v ubyt. U kašny byla 280 Kč/osobu a noc). V kuchyňce byly i větší hrnky, to mě potěšilo (v Kroměříži, kde jsme byli dvě noci před Uh. Hradištěm, byly pouze malinké na kávu, na čaj nestačily). Obávám se, že při plném obsazení ubytovny by dvě WC (1x dámy, 1x pánové) byly málo. Pan Basovník byl ochotný, příjemný, na všechny dotazy nám odpověděl, jen jsme nevyužili jeho doporučení na restauraci - přece jen byla už příliš drahá. Celkově jsme byli spokojeni. Jarmila Ničová

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8