+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Ubytovna U Kašny Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 48 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Andrea

jednotlivec, 6.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jarmila Ničová

skupina přátel, 2.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Ubytování bylo pěkné, čisté, cena celkem odpovídala kvalitě, i když za tuto cenu jsme už měli i ubytování s příslušenstvím na pokoji (cena v ubyt. U kašny byla 280 Kč/osobu a noc). V kuchyňce byly i větší hrnky, to mě potěšilo (v Kroměříži, kde jsme byli dvě noci před Uh. Hradištěm, byly pouze malinké na kávu, na čaj nestačily). Obávám se, že při plném obsazení ubytovny by dvě WC (1x dámy, 1x pánové) byly málo. Pan Basovník byl ochotný, příjemný, na všechny dotazy nám odpověděl, jen jsme nevyužili jeho doporučení na restauraci - přece jen byla už příliš drahá. Celkově jsme byli spokojeni. Jarmila Ničová

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Bakovský

rodina se staršími dětmi, 9.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar

rodina se staršími dětmi, 3.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana Foltýnová

dospělý pár, 11.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Výborný přístup "pana domácího", který nám poradil výlety do okolí a zajisti zapůjčení kol, To vše za skvělé ceny. Doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Markéta

jednotlivec, 6.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Zažila jsem milé přijetí,pohodlné ubytování a vše co k cestování potřebuji.Vše dobré přeje Hladková

  • nemám žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Emília Polláková

skupina přátel, 13.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Pomer kvalita cena V poriadku, vhodne dobudovať krytú úschovu na bicykle.

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Ubytovna U Kašny odpověděl na tuto recenzi.
Krytou úschovnu kol máme v budově ve sklepních prostorách. Prostor asi pro 30 kol. Ubytovna U Kašny

Martin

dospělý pár, 31.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Objekt plně odpovídá tipu ubytování, byli jsme velmi spokojení

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Ubytování je v centru města.

  • Ubytovna je ,,spíchnuta horkou jehlou", tzn. sádrokarton, vše se rozléhá je slyšet spolubydlící, každé slovo, velmi hlučné. Jedni vstávali v 5 ráno, vzbudilo nás to. Večer si někdo vařil, bylo to cítit všude. Na pokoji bylo zima, neútulno. Povlečení krepové, silonové. Nedoporučuji.

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Dagmar Svatková

jednotlivec, 11.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byla jsem velmi spokojená s přístupem personálu /mladého muže/, který byl velmi ochotný!Čekal na můj velmi pozdní příjezd do Uherského Hradiště /příjezd zájezd. busem o půlnoci/ a odvoz od obchod. centra do ubytovny. Pochopitelně i za další cenné info, které jsem od něj obdržela velmi děkuji. Doporučuji tuto ubytovnu pro jejich kladný přístup ke klientům, ale také i díky levné ceně a dobrému komfortu ubytování!!!!!!!!!!!!! Hodlám v budoucnu využít vašich služeb, už se těším!!! Svatková D.,Cheb,ČR

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 2.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jakub Salay

jednotlivec, 7.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Všechno v naprostém pořádku. Personál velice příjemný je to v centru a za super cenu. Doporučuji :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

petr

jednotlivec, 1.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Ubytovaní dopadlo výborně...hned jak sem přišel na ubytovnu,čekala na mě paní recepční,aby semnou udělala prohlídku mého ubytovaní,byla velice příjemná...pokoj na mě pusobil velmi dobrým dojmem a já sem byl s ním velmi spokojen,čistota pokoje byla na vysoké úrovni a prostě celkově všechno bylo na vysoké urovni...určitě se tam ještě vrátím,když budu potřebovat noclech,tak je to pro mě jasná volba :)....Doporučuji !!

  • Do záporného hodnocení nemám co napsat,protože sem byl se vším spokojen....

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Fojtíková Jana

jednotlivec, 4.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Cením si především vstřícnosti a ochoty správce objektu i čistoty v celém zařízení. To je pro mě hlavní, nepotřebuji žádný zvláštní komfort. Byla jsem velmi spokojená a těším se, že si pobyt v ubytovně U Kašny ještě někdy zopakuji.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Pan

skupina přátel, 14.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin Lutzký

dospělý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v pořádku, výborná komunikace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

dospělý pár, 29.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • čistota, ochotný perskonál

  • žádné

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Libor Pelc

dospělý pár, 19.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ve dnech 18-19.8,2014 jsme byli ubytováni na jednu noc a byli jsme velmi spokojeni,příště si určitě ubytování opět zajistíme u Vás.Velmi milá a příjemná paní bytná i personál.Děkujeme Pelcovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

rodina s malými dětmi, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Kokavec

skupina přátel, 4.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velice mile překvapen. Určitě bych doporučil všem. Cena je výborná a navíc se nacházíte v centru Hradiště. Co víc si přát?

  • Vzhledem k sádrokartonovým stěnám v podkroví bylo slyšet i to, co mělo zůstat za zdmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.